Tours

Albania Classic Tour

Albania Classic Tour

Albania
Price per person from 550
Day 1 Airport- Durres Meet our representatives at Tirana Airport and drive to Durres – One of Albani More info
Budva, 2 Ditë

Budva, 2 Ditë

Montenegro
PROGRAMI 2 DITE/1 NATE Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në More info
Budva, 3 Ditë

Budva, 3 Ditë

Montenegro
Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi, Fjet More info
Central & South Albania

Central & South Albania

Albania
Price per person from 600
Day 1 Airport-Tirana Depending on time of arrival in Tirana, we may do a short city tour before or a More info
Dubrovnik, 3 Ditë

Dubrovnik, 3 Ditë

Croatia
AKOMODIMI NE HOTEL & SPA ADRIA 4 YJE  KY UDHETIM DO TE REALZIOHET NE DATAT E NISJEVE SI ME POSH More info
Janinë dhe Meteora, 2 Ditë

Janinë dhe Meteora, 2 Ditë

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtr More info
Liqeni Matka, 2 ditë

Liqeni Matka, 2 ditë

Macedonia
Liqeni i Matkes eshte “perralla”  e vendit fqinj, Maqedoni. E ndertuar ne vitin 1938, udhetimi ne ka More info
Manastir - Bitola, 2 Ditë

Manastir - Bitola, 2 Ditë

Macedonia
Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Bitola. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Oh More info
Manastir - Bitola, 2 Ditë

Manastir - Bitola, 2 Ditë

Macedonia
Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Bitola. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Oh More info
Stamboll, 4 Ditë

Stamboll, 4 Ditë

Turkey
Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avion More info
Tirana and Kruja City Tour

Tirana and Kruja City Tour

Albania
Tirana, the heart capital of Albania has a never-ending movement and energy. This metropolis city is More info
Tirana Half Day Walking Tour

Tirana Half Day Walking Tour

Tirana
The best of old and new Tirana The best of old and new Tirana have been combined with a journey into More info