Manastir - Bitola, 2 Ditë

Manastir - Bitola, 2 Ditë

Macedonia
Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Bitola. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Oh More info
Budva, 3 Ditë

Budva, 3 Ditë

Montenegro
Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në Hotel. Sistemimi, Fjet More info
Budva, 2 Ditë

Budva, 2 Ditë

Montenegro
PROGRAMI 2 DITE/1 NATE Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Budva. Ndalesa gjatë rrugës. Mbrritja në More info
Stamboll, 4 Ditë

Stamboll, 4 Ditë

Turkey
Dita e Parë: Paraqitja në Aeroportin e Rinasit duhet të bëhet 1 orë e 30 minuta para nisjes së avion More info
Liqeni Matka, 2 ditë

Liqeni Matka, 2 ditë

Macedonia
Liqeni i Matkes eshte “perralla”  e vendit fqinj, Maqedoni. E ndertuar ne vitin 1938, udhetimi ne ka More info
Janinë dhe Meteora, 2 Ditë

Janinë dhe Meteora, 2 Ditë

Dita e Parë: Nisja nga Tirana në oren 5.00 dhe udhëtimi me autobus për në Janinë. Pushime të shkurtr More info