Manastir - Bitola, 2 Ditë

Manastir - Bitola, 2 Ditë

Macedonia
Dita e Parë: Nisja nga Tirana për në Bitola. Vizitë me autobus dhe Shoqëruesin tonë në Strugë dhe Oh More info
Dubrovnik, 3 Ditë

Dubrovnik, 3 Ditë

Croatia
AKOMODIMI NE HOTEL & SPA ADRIA 4 YJE  KY UDHETIM DO TE REALZIOHET NE DATAT E NISJEVE SI ME POSH More info